Markó Anette

 

 

 

 

 

 

Eredeti foglalkozásom magyar nyelv- és irodalom tanár. Bár sok örömet leltem a tanításban, az életem végül mégis más irányba fordult.  

Főiskolás koromtól foglalkoztattak a kérdések: hogyan befolyásolják gondolataink és érzelmeink fizikai testünket, közérzetünket, egészségünket. Milyen külső és belső okok vezetnek a megbetegedéshez?  Ezzel kapcsolatban sok könyvet olvastam el, tanfolyamokra  jártam. Lassan, évek alatt a megszerzett tudás egy rendszerré áll össze, melynek megfelelően igyekszem élni: fontos a fizikai és lelki egészség, és ezért folyamatosan tenni kell. Az egészséges táplálkozás, a rendszeres mozgás, az önismeret fejlesztése részévé vált életemnek.

Ráébredtem, hogy ezt a tudást szeretném másoknak átadni, hogy segíthessem őket. Ezért természetgyógyász alapvizsgát tettem, fülakupunktúrás addiktológiát végeztem, Theta Healing blokkoldó módszert tanultam.

Megismerkedtem a Schüssler arcdiagnosztika módszerével, végeztem tanfolyamot a kiegyészítő Schüssler-sók alkalmazásáról, a Schüssler-sók mentális vonatkozásairól és a gyerekeknél való alkalmazhatóságukról. Használom és ajánlom is a Schüssler-sókat, hiszen a Bowenhez hasonlóan információval segíti a szervezet helyreállító folyamatait.

Megtanultam és szívesen alkalmazok egy különleges Arc(sz)építő masszázst is, ami nemcsak relaxál, jótékonyan hat az egész szervezetre, de még segít megtartartani az arc fiatalosságát is.

A BOWEN TECHNIKÁ-val találtam meg azt, amit igazán kerestem: miként lehet sok beszéd nélkül  megszólítani a szervezetet, és ezzel megsúgni, hogy az öngyógyító folyamatainak beindításával hogyan kerüljön ismét harmóniába.

Hálás vagyok tanáraimnak: elsősorban Liebe Györgynek, aki elhozta Magyarországra a Bowen Technikát, és a világ sok tájáról érkező trénereknek, akik tudása és tapasztalata hozzájárul tudásom elmélyítéséhez.

A Bowen Technika továbbképzésein folyamatosan részt veszek, hazai és nemzetközi instruktorok tanfolyamain mélyíthetem a tudásomat:

  • Modul 7 Alapvizsga – Manfred Zainzinger
  • Modul 9-10  Haladó diplomás vizsga – Manfred Zainzinger
  • Testolvasás – Csíky Ferenc és Liebe György
  • Munka nyakfájdalmakkal - Robyn Wood
  • Bowen csecsemőknek és kisgyermekeknek – John Wilks és Lina Clerke
  • Megérteni Bowen fogásokat – John Wilks
  • Modul 11  Mesterkurzus – Manfred Zainzinger
  • Eltérő korai fejlődésmenet I. II. – Bóta Ildikó
  • Kezelési stratégiák - John Wilks

Végül, de nem utolsó sorban, hálás vagyok mindenkinek, aki bizalmába fogad azzal, hogy hozzám fordul gondjaival.

MARKÓ ANETTE

Okleveles Bowen Alkalmazó

Ha szívesen kipróbálnád a Bowen módszert, vagy további információt szeretnél kapni, hívjál!

Telefon: +36 20 966 4554

 

Budapest, XI. kerületben: keddenként

Solymáron: hétfőn, csütörtökön és pénteken

Diósdon: szerdán

Előzetes bejelentkezés:

Markó Anette

+36 20 966 4554